dijous, 28 d’octubre del 2010

Notes personals: Teologia versus Regne ?

Durant molts anys, el fet de ser seguidor de Jesus de Natzaret, m'ha portat a dedicar explicitament un temps als altres cada setmana, ja sigui com a cap en un agrupament escolta o com a catequista, a diverses parròquies. No he volgut ser un estudiant que només estudiés, o un treballador que només treballés, despreocupat-se de construir el Regne. Ara, amb la meva nova feina i a l'apuntar-me de nou a estudiar teologia, aquest cop ben en sèrio i en anglès, m'he trobat gairebé sense temps per a res més. En el començar   d'aquesta nova etapa em toca conviure amb les preguntes i jo que faig pels pobres i pels petits?, com acullo i faig present el Regne del cel? Em podria donar a mi mateix -i a vosaltres- respostes de llibre, però avui no es tracta d'això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada